Valmentajat / Coaches

Ulla Papp toimii leirin päävalmentajana ja osallistuu leirille 6.-16.6.2021.

Ulla on LitM, liikuntatieteiden maisteri. Hän on European level 5 valmentaja. Lisäksi Ulla on Skate Canada level 3 valmentaja ja myös  NCCP valmentaja (National coaches certification, Canada) ja hänellä on opettajan pätevyys. Ulla on Suomen Urheiluspykologien listalla (SuPy) ja hän ollut mm.  mental coachina talvi Universiadeissa Granadassa 2015 Suomen joukkueen mukana. Toiminimen kautta hän tekee mental trainingia Suomessa.

Ulla on suoritttanut Kanadassa Counselling tutkinnon, jonka pääaineena oli Behavioral psychology - nimike on Therapist in Counselling.

Ulla on valmentanut paljon kansainvälisillä kentillä mm. Mexicossa, Kanadassa, Luxembourgissa, Italiassa, Saksassa, Islannissa ja tietysti Suomessa. Ulla toimii Suomessa Kokkolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana.

Ulla holds a Masters of Sports Sciences and has a European Level 5 coaches master's degree. Ulla is also a Skate Canada level 3 coach and NCCP coach (National coaches certification, Canada) Ulla has an education license and holds a Masters in counselling. Ulla loves to combine her coaching and psychological skills together, making her a uniquely qualified coach.

Ulla has a long history in coaching and all four of her children have skated at international level, three of them representing Finland at the Jr. Worlds. Ulla has coached in many countries such as: Mexico, Canada, Luxembourg, Iceland, Germany, Italy and of course in Finland. 

Ulla loves children and wants her skaters to feel the freedom of movement on the ice. For her this is magic.

Tom Dickson on leirillä 6.-16.6.2021

Tom on maailmanluokan koreografi ja taitoluisteluvalmentaja. Hän aloitti taitoluistelun Kaliforniassa opiskellessaan musiikkia. Luotuaan uraa kansainvälisistä kilpailuista Tom aloitti kiertue-esiintymiset tunnetuissa jääshow’ssa, kuten Ice Capades sekä Torvill ja Dean. Hän on työskennellyt mestariluistelijoiden kuten Jeremy Abbot, Matt Savoie, Yuna Kim, Satoko Miyahara ja Rika Kihara kanssa. Tom on voittanut viidesti US Figure Skating -organisaation myöntämän Choreographer of the year -palkinnon.

Colorado Springsissä asuva koreografi ei halua rajata työskentelyään vain aikuisiin huippuluistelijoihin. Hänellä on aiempaa kokemusta yhteistyöstä aasialaisten sekä ruotsalaisten luistelijoiden kanssa, nyt mies tutustuu mielellään muihin eurooppalaisiin kuten suomalaisiin, norjalaisiin ja slovenialaisiin taitoluistelijoihin.

Tom on itse taitoluistelun Yhdysvaltojen juniorimestari vuodelta 1980.

Kotisivut:https://www.europeanskatingacademy.com/

Tom Dickson will be at the camp June 6-16, 2021

Tom is a world class choreographer and world and olympic level coach. He began skating in Souther California and went on to win the US Junior national title. Tom contiuned to become part of the US International team, winning the Nebelhorn trophy. Continuing on to shows and performing Tom toured with Ice Capades as well as Torvill and Dean's world tour. As a choreographer,  some of Tom's clients have been Yuna Kim, Satoko Miyahara, Jeremy Abbot, Matt Savoie, Alex Johnson and Rika Kihira. Tom has been awarded US Figure Skating's "Choreographer of the Year" award 5 times.

Tom has given seminars all over the world and has been based in Colorado Springs. Now Tom lives in Finland and would like to work more with skaters in Europe.His expertise covers not only movement and choreography but jumps, spins and compulsory figure education.

Maaret Siromaa (ESTYNYT TULEMASTA)

Maaret Siromaa toimi Tapparan taitoluisteluvalmentajana vuodesta 1995 lähtien ja päävalmentajana vuodesta 1998 lähtien. Maaret on tamperelaisen ammattimaisen taitoluisteluvalmennuksen uranuurtaja, jonka valmennusvuosien aikana Tapparasta kasvoi yksi maamme suurimmista taitoluisteluseuroista. Yhteensä hänellä on valmennusvuosia takanaan taitoluistelun ammattilaisena 43.

Sadat lapset, nuoret ja nuoret aikuiset ovat harjoitelleet Maaretin asiantuntevassa valmennuksessa. Valmentajana hän on ollut kärsivällinen, pitkäjänteinen, tarkka ja lempeä. Hänen kanssaan urheilijoiden on ollut helppo kommunikoida ja saada äänensä kuuluviin. Tällaisella valmennustavalla Maaret on urheilijoidensa ja valmennustiiminsä kanssa saavuttanut arvostettavaa tulostasoa niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Maareton edustanut Suomea taitoluisteluvalmentajana kaksissa olympiakisoissa, viisissä MM-kisoissa ja seitsemissä EM-kisoissa. Hän on ollut voittamassa sekä EM-hopeaa että -pronssia ja yhteensä 10 SM-mitalia, joista kuusi kultaisia.

Eveliina Lorek on leirillä 11.-16.6.2021

Evelina on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, ammattikoreografi ja liikunnanohjaaja (AMK).

Urheilu ja taiteellinen luovuus on yhdistelmä, jota rakastan ja hengitän. Taitoluistelu hurmasi minut jo lapsena vauhdilla ja luovuudella. Kilpailin urallani SM-junioreihin asti. Kilpaurani jälkeen palo esiintymiseen oli valtava ja hain Disney On Ice- jääshow’hun. Pääroolin, matkustelun ja huikeiden seikkailujen jälkeen kouluttauduin Haaga-Heliassa liikunnanohjaajaksi. Opiskeluiden ohella aloitin taitoluistelukoreografin työt vuonna 2007.

Koreografina olen toteuttanut unelmiani mm. Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaisten suunnittelutiimissä.

Lisätiedot minusta: www.evelinalorek.fi