Valmentajat / Coach

Ulla Papp

Ulla on leirin päävalmentaja

Ulla on LitM, liikuntatieteiden maisteri. Hän on European level 5 valmentaja. Lisäksi Ulla on Skate Canada level 3 valmentaja ja myös  NCCP valmentaja (National coaches certification, Canada) ja hänellä on opettajan pätevyys. Ulla on Suomen Urheiluspykologien listalla (SuPy) ja hän ollut mm.  mental coachina talvi Universiadeissa Granadassa 2015 Suomen joukkueen mukana. Toiminimen kautta hän tekee mental trainingia Suomessa.

Ulla on suoritttanut Kanadassa Counselling tutkinnon, jonka pääaineena oli Behavioral psychology - nimike on Therapist in Counselling.

Ulla on valmentanut paljon kansainvälisillä kentillä mm. Mexicossa, Kanadassa, Luxembourgissa, Italiassa, Saksassa, Islannissa ja tietysti Suomessa. Ulla toimii Suomessa Kokkolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana. 

 

Ulla on leirillä 1.6-18.6.2020.

Ulla Papp

Tom Dickson

Tom on maailmanluokan koreografi ja taitoluisteluvalmentaja. Hän aloitti taitoluistelun Kaliforniassa opiskellessaan musiikkia. Luotuaan uraa kansainvälisistä kilpailuista Tom aloitti kiertue-esiintymiset tunnetuissa jääshow’ssa, kuten Ice Capades sekä Torvill ja Dean. Hän on työskennellyt mestariluistelijoiden kuten Jeremy Abbot, Matt Savoie, Yuna Kim, Satoko Miyahara ja Rika Kihara kanssa. Tom on voittanut viidesti US Figure Skating -organisaation myöntämän Choreographer of the year -palkinnon.

Colorado Springsissä asuva koreografi ei halua rajata työskentelyään vain aikuisiin huippuluistelijoihin. Hänellä on aiempaa kokemusta yhteistyöstä aasialaisten sekä ruotsalaisten luistelijoiden kanssa, nyt mies tutustuu mielellään muihin eurooppalaisiin kuten suomalaisiin, norjalaisiin ja slovenialaisiin taitoluistelijoihin.

Tom on itse taitoluistelun Yhdysvaltojen juniorimestari vuodelta 1980.

Kotisivut: http://www.tomdicksonskating.com/about.html

Tom Dickson
Evelina Lorek

Evelina Lorek (leirillä 1.-5.6)

Evelina on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, ammattikoreografi ja liikunnanohjaaja (AMK).

Urheilu ja taiteellinen luovuus on yhdistelmä, jota rakastan ja hengitän. Taitoluistelu hurmasi minut jo lapsena vauhdilla ja luovuudella. Kilpailin urallani SM-junioreihin asti. Kilpaurani jälkeen palo esiintymiseen oli valtava ja hain Disney On Ice- jääshow’hun. Pääroolin, matkustelun ja huikeiden seikkailujen jälkeen kouluttauduin Haaga-Heliassa liikunnanohjaajaksi. Opiskeluiden ohella aloitin taitoluistelukoreografin työt vuonna 2007.

Koreografina olen toteuttanut unelmiani mm. Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaisten suunnittelutiimissä.

Lisätiedot minusta: www.evelinalorek.fi

Eveliina on mukana leirillä 2.-5.6. välisenä aikana. Leirillä olen vastuussa ilmaisutaidon, koreografian ja askeleiden harjoittelusta jäällä. Minulta voi varata ennakkoon yksityistunteja ohjelmakoreografiaan tai ilmaisun harjoitteluun. Minulta voi tilata täysin uuden ohjelman tai päivityksen hintaan 110e/h (sis. alv).

Beata Papp (leirillä 8.-12.6)

Beata on Myllypuron taitoluisteluklubin päävalmentaja (MTK, Helsinki). Beata on itse taitoluistelijana edustanut Suomea useissa kansainvälisissä kilpailuissa.Häntä ovat valmentaneet huippuammattilaiset kuten Brian Orser sekä Michael Huth. Beata on junior Suomen ja Pohjoismaiden mestari. Senioreissa hän on sijoittunut SM-kisoissa mm. hopealle.

Beata valmentaa MTK:n lisäksi leireillä sekä Suomessa, että ulkomailla mm. iceDomella. Beata tekee koreografioita luistelijoille kaikilla tasoilla.

Beatalta on mahdollisuus varata leirillä yksityistunteja.

Beata Papp
Bela Papp

Bela Papp (leirillä 15.-18.6)

 

Bela on lopetti kansainvälisen taitoluistelu-uransa vuonna 2017. Hän on moninkertainen Suomen mestari niin junioreissa kuin senioreissa sekä hän on edustanut Suomen myös MM-kisoissa.

Belalla on valmis kauppatieteiden BBA-tutkinto. Hän asuu Kanadassa.

Anton Isaksson

Anton vastaa leirin oheisharjoitelusta. Anton on kuntasaliyrittäjä, Easy Fit-Kokkola.

Anton on sarjayrittäjä ja EHFA sertifioitu Personal Trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Hänellä on kokemusta valmentamisesta niin nuorten ryhmistä kuin yritysmaailmastakin.

Antonilta on mahdollisuus varata yksityistunteja leirin aikana 60€/h.

Anton Isaksson

Paiu Carlson (leirillä 15.-18.6)

Paiu on Tikkurilan Taitoluisteluklubin (TTK:n) yksinluistelun päävalmentaja

Paiulla on valmentajan erikoisammatti-tutkinto VEAT ja hän on suorittanut taitoluistelun I ja II tason valmentajakoulutus

Lisäksi Paiu on ollut ISU Nordic Development Project vuosina 2010-2014 ja hän on STLL Tekninen Spesialisti.