Valmentajat

Ulla Papp

Ulla on LitM, liikuntatieteiden maisteri. Hän on European level 5 valmentaja. Lisäksi Ulla on Skate Canada level 3 valmentaja ja myös  NCCP valmentaja (National coaches certification, Canada) ja hänellä on opettajan pätevyys. Ulla on Suomen Urheiluspykologien listalla (SuPy) ja hän ollut mm.  mental coachina talvi Universiadeissa Granadassa 2015 Suomen joukkueen mukana. Toiminimen kautta hän tekee mental trainingia Suomessa.

Ulla on suoritttanut Kanadassa Counselling tutkinnon, jonka pääaineena oli Behavioral psychology - nimike on Therapist in Counselling.

Ulla on valmentanut paljon kansainvälisillä kentillä mm. Mexicossa, Kanadassa, Luxembourgissa, Italiassa, Saksassa, Islannissa ja tietysti Suomessa. Ulla toimii Suomessa Kokkolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana.

Tom Dickson

Tom on maailmanluokan koreografi ja taitoluisteluvalmentaja. Hän aloitti taitoluistelun Kaliforniassa opiskellessaan musiikkia. Luotuaan uraa kansainvälisistä kilpailuista Tom aloitti kiertue-esiintymiset tunnetuissa jääshow’ssa, kuten Ice Capades sekä Torvill ja Dean. Hän on työskennellyt mestariluistelijoiden kuten Jeremy Abbot, Matt Savoie, Yuna Kim, Satoko Miyahara ja Rika Kihara kanssa. Tom on voittanut viidesti US Figure Skating -organisaation myöntämän Choreographer of the year -palkinnon.

Colorado Springsissä asuva koreografi ei halua rajata työskentelyään vain aikuisiin huippuluistelijoihin. Hänellä on aiempaa kokemusta yhteistyöstä aasialaisten sekä ruotsalaisten luistelijoiden kanssa, nyt mies tutustuu mielellään muihin eurooppalaisiin kuten suomalaisiin, norjalaisiin ja slovenialaisiin taitoluistelijoihin.

Tom on itse taitoluistelun Yhdysvaltojen juniorimestari vuodelta 1980.

Kotisivut: http://www.tomdicksonskating.com/about.html